Școală biblică de vacanță

Vă mulţumim pentru interesul constant faţă de lucrarea din Africa şi pentru rugăciunile adresate Tatălui nostru, care lucrează într-un mod minunat în vieţile copiilor şi tinerilor ajutaţi de dumneavoastră!

Dorim să vă împărtăşim pe această cale câteva gânduri şi teme de rugăciune privind aspectele educaţiei şi vieţii spirituale ale acestor copii şi tineri din Kenya şi Tanzania.

Aşa cum am menţionat şi cu alte ocazii, este foarte important ca vieţile celor sprijiniţi prin programul „Pro Africa” să cunoască o transformare cât mai deplină, nu doar din punct de vedere material, ci şi spiritual. Partenerii noştri din Africa depun eforturi susţinute de a încuraja fiecare copil să se încreadă în Dumnezeu, amintindu-le că El îi iubeşte şi că Lui Îi pasă de ei. Citirea Cuvântului lui Dumnezeu şi rugăciunea sunt prezentate ca elemente esenţiale în creşterea spirituală. Este important ca fiecare copil să aibe o Biblie pe care să o poată citi zilnic.

O altă modalitate eficientă de a ajuta creşterea lor spirituală este organizarea unor şcoli biblice de vacanţă în fiecare din zonele unde avem copii în programul nostru. Copiii şi tinerii vin la biserică zilnic, timp de o săptămână, şi învaţă lecţii din Biblie printr-o gamă variată de activităţi. Este încurajator să vedem cum un copil al străzii, pierdut şi fără nicio speranţă, este schimbat de Domnul, învaţă la şcoală şi la biserică, citeşte Biblia şi Îl slujeşte pe Dumnezeu cu multă râvnă! Să ne rugăm să se întâmple asemenea schimbări radicale în vieţile a cât mai multor copii şi tineri! Iată şi câteva imagini de la o şcoală biblică de vacanţă:

Scoala biblica de vacanta

Un învăţător ţine o lecţie din Biblie la peste 200 de participanţi

 

Scoala biblica de vacanta1

Un grup de adolescenţi studiază lecţia biblică

 

Scoala biblica de vacanta2

Studiul în grupuri mici ajută la aprofundarea lecţiei

 

Mulţumim din nou celor care au purtat până acum în rugăciune acest proiect şi tot ceea ce înseamnă ajutorarea celor în mari nevoi din Africa!