Răspândirea Evangheliei

Unul din aspectele importante ale schimbării vieții unui copil este cel spiritual. Copiii pierduți pe străzi și mahalale, prin ajutorul primit ajung să cunoască dragostea lui Cristos față de ei, și prin bisericile cu care colaborăm. În acest fel ei experimentează într-un mod palpabil purtarea de grijă a lui Dumnezeu. Este o satisfacție deosebită să vedem dezvoltarea acestor copii de-a lungul anilor, devenind tineri care ajung să-L cunoască pe Dumnezeu în mod personal, să primească mântuirea oferită de Isus Cristos și să dorească să slujească și ei, la rândul lor, semenilor din jur. Sunt copii şi tineri care se dedică lui Dumnezeu de la o vârstă fragedă, şi prin aceasta ei pot deveni potenţiali catalizatori pentru transformarea societăţii în care trăiesc. Este o mare binecuvântare să vezi că cei 80 de lei trimiși lunar pot contribui în timp la câștigarea unor suflete pentru Împărăția lui Dumnezeu!

Biblie pentru un copil

Biblia este un factor esențial în transformarea vieții oamenilor. Cumpărarea unei Biblii pentru un copil sau un tânăr este o investiție pentru eternitate. Prețul unei Biblii este de 35 de lei.

Implică-te acum

Bicicletă pentru un păstor

Păstorii sunt slujitorii lui Dumnezeu care răspândesc evanghelia în multe zone rurale ale Africii. Mulți dintre păstorii din Kenya și Tanzania slujesc în mai multe biserici, pe o rază de 25-40 kilometri și parcurg aceste distanțe pe jos. Costul unei biciclete este de 435 de lei.

Implică-te acum