Direcționează 2% din impozitul pe venit

Dragi prieteni,

Vă mulţumim tuturor celor care anul trecut aţi susţinut proiectul Pro Africa pentru sprijinirea copiilor infometaţi derulat în cadrul Fundaţiei Umanitare ITM România! La fel ca în anii precedenți, și în acest an fiecare contribuabil din Romania poate dispune asupra unui procent de 2% din impozitul plătit statului pe veniturile obținute în anul 2016, direcționand această sumă către o organizație non-profit, așa cum este și Fundația Umanitară ITM. Acest sistem vă oferă posibilitatea de a decide cum va fi folosită suma respectivă. Menționăm că aceasta nu reprezintă sponsorizare sau o donație și nici nu vă costă nimic, ci este doar o parte din impozitul plătit deja în bugetul de stat. În acest sens, puteți depune formularul 230, intitulat „Cerere privind destinația sumei reprezentând 2% din impozitul anual“, până la data limită de depunere, și  nume 25 mai 2017.

Formularele de cerere pot fi depuse personal la organul fiscal de domiciliu sau pot fi expediate prin poștă (la organul fiscal), printr-o scrisoare recomandată, sau depuse personal chiar la sediul Fundației ITM România (Oradea, Str. Albacului nr. 12)- în cazul in care organul fiscal de domiciliu de care aparțineți se află în județul Bihor. Hotărârea dumneavoastră de a direcționa 2% din impozitul datorat statului către Fundația Umanitară ITM Romania reprezintă un ajutor real pentru activitatea pe care o desfășurăm în cadrul proiectului Pro Africa. V-am fi foarte recunoscători daca ne-ați susține în această campanie. Puteți face acest lucru îndemnându-i pe membrii familiei, prietenii, vecinii, colegii și cunoștințele dumneavoastră să completeze aceste formulare, direcționând astfel acest mic procent din impozit către Fundația noastră.

Vă trimitem, deci, formularul 230. Acesta poate fi descărcat multiplicat și pentru alți doritori de a participa în acest fel la proiectul Pro Africa. 

Vă mulțumim anticipat pentru sprijinul acordat și dorim ca Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Adrian Giorgiov